Award

De Anneke van der Plaats-Award

De Anneke van der Plaats Award is een gezamenlijk initiatief van Paul Jansen namens de Anneke van der Plaats Foundation, Marcellino Bogers namens Congressen MetZorg, van Dick Kits, co-auteur en uitgever van het boek De Dag Door met Dementie en natuurlijk van Anneke van der Plaats zelf.
In 2017 is de Award voor het eerst uitgereikt tijdens het congres ‘De wondere wereld van dementie’ op 11 oktober 2017. De Award wordt sindsdien jaarlijks uitgereikt aan de initiatiefnemer die, en/of een initiatief dat, een speciale en waardevolle bijdrage levert op het gebied van dementiezorg, waarbij het uitgangspunt is dat het gedachtegoed van Anneke van der Plaats over dementie wordt toegepast.

De prijs bestaat uit een oorkonde, gratis toegang voor 2 personen tot het congres ‘De wondere wereld van dementie’ in het volgende jaar en een presentatie/workshop. Dat was in 2017 ‘Wat iedereen moet weten over dementie’ door dr. Paul Jansen, beschikbaar gesteld door de Anneke van der Plaats Foundation en gegeven op locatie aan het gehele team waartoe de prijswinnaar behoorde (zie Award 2017).

Wie wint De Anneke van der Plaats-Award 2019?

Op 10 oktober 2018 is voor de tweede maal de Anneke van der Plaats-Award uitgereikt  tijdens het congres De wondere wereld van dementie 2018. Op 9 oktober 2019 zal voor de derde keer de Anneke van der Plaats-Award worden uitgereikt tijdens het congres De Wondere Wereld van dementie 2019.

Click daarom voor alle informatie over de Award in 2019 op deze pagina van Congressen MetZorg.